Stimrehab

Kép: 

Kétcsatornás elektroterápia
Ez az egyedülálló készülék alkalmas fájdalomcsillapításra, izom stimulációra, anyagcsere fokozásra, vérömleny és izzadmány felszívódásának elősegítésére, valamint vérbőség előidézésére. A készülékbe épített számos klinikai protokoll segíti a kezelés helyes és gyors végrehajtását. Az érintőképernyő használata rendkívül egyszerű, ezért a felhasználó számára a paraméterek könnyen beállíthatóak. A StimRehab2 készülék innovatív tervezésének köszönhetően bővíthető vákuum-, akkumulátor és kétcsatornás elektroterápiás modullal, valamint könnyen hordozható.

Jellemzők:
- 2 független elektroterápiás csatorna
- Modulált és folyamatos üzemmód
- Magasfeszültségű és mikroáram terápia
- Állandó áramú és állandó feszültségű mód
- One-touch kezelési mód
- Forgatógomb fényjelzéssel
- Asztali vagy állványos kivitel
- Kiváló felhasználói élmény és kezelési hatékonyság
- A modern klinikai hullámformák teljes skálája
- Terápiás programok nagy választéka
- Szerkeszthető felhasználói programok
- Teljeskörű paraméterezhetőség
- Kezelésmegszakító kézi nyomógomb
- Nívós tervezése révén könnyen hordozható
- Kiváló kivitelezés
- Kiemelkedő minőség, könnyű konstrukció
- Intelligens érintőképernyő
- Gyors válaszidejű 5” LCD kijelző

Opcionális kiegészítők:

Vacrehab
A VacRehab VAM200 egy vákuumterápiás modul, mely egyszerűen csatlakoztatható a ComboRehab és StimRehab készülékekhez. A vákuumterápia a vákuumpulzálás és szívás révén a páciens számára kellemes érzetet nyújt, javítja ezzel a vérkeringést és a vezetőképességet a vákuum-elektródák alatti szövetekben.
A vákuumerősség 0-500Mbar tartományon belül lOMbar-os lépésekben szabályozható. További részletek a mellékletben.

Mtrehab
MtRehab MTM200 modul segítségével a 2 csatornás elektroterápia 4 csatornássá bővíthető. Ezzel további két paciens egyidejű kezelésére nyílik lehetőség, ill. a modullal lehetőség van két páciens egyidejű 2 csatornás módban történő (pl: klasszikus 4 pólusú interferencia) kezelésére is. További részletek a mellékletben.

Batyrehab
BatyRehab BTM200 egyszerűen csatlakoztatható a ComboRehab és a StimRehab készülékekhez. A táphálózathoz csatlakoztatott akkumulátor automatikusan töltődik. Lehetővé teszi annak a készüléknek a mobil használatát, melyhez az akkumulátort csatlakoztatták. További részletek a mellékletben.

Cartrehab
A Nu-tek Stim és Combo terápiás rendszerekhez ill. tervezett gördíthető készülékállvány (kocsi), azok kiegészítő moduljaihoz és tartozékaihoz.
A készülékállvány segítségével a terápiás rendszer épületen belül egyszerűen mozgatható a páciensek között, valamint minden különféle kezeléshez tartozék, applikátor, fogyóanyag és kártya eltárolható. További részletek a mellékletben.